Почитувани,

предавањата ќе се одржуваат на подолу прикажаните локациски пунктови. Вашиот ПУНКТ ви се одредува според адресата на ПЗУ (во која општина се наоѓа). Доколу кликнете на некој од пунктовите, ќе ви се отвори листа со сите ПЗУ и ќе можете да си проверите дали и вашето име се наоѓа во тој пункт за едукација и ќе можете да го дознаете местото, часот и датата на одржување.

Сите оние кои живеат во друг град од оној во кој работат, предавањата можат да ги посетуваат во градот во кој живеат, но потребно е да се дополнат и потпишат на списокот за евиденција.

Пункт

Општини (по адреса на ПЗУ)

Место на одржување на обуките

Датум на предавања

Битола

Демир Хисар, Ресен, Битола

Салата што се наоѓа во Ректоратот, во зградата на Правниот факултет-дисперзирани студии Битола, во Старата Касарна на улица Партизанска (09:30 – 12:30 часот)

25 и 26ти јануари,
1 и 2ри февруари,    15 и 16ти февруари,

1 и 2ри март,

15 и 16ти март,

29 и 30ти март,

12 и 13ти април,

10 и 11 мај

Велес

Пробиштип, Велес, Штип, Свети Николе

Големата сала во зградата на Општина Велес (09:30 – 12:30 часот)

1 и 2ри февруари,
8 и 9ти февруари,

15 и 16ти февруари,

1 и 2ри март,

15 и 16ти март,

29 и 30ти март,

12 и 13ти април,

10 и 11 мај

Гостивар

Кичево, Гостивар, Дебар

Културен дом Гостивар (09:30 – 12:30 часот)

25 и 26ти јануари,
8 и 9ти февруари,

22 и 23ти февруари,

1 и 2ри март,

8 и 9ти март,

22 и 23ти март,

5 и 6ти април,

26 и 27ми април

Кочани

Кочани, Делчево, Берово, Радовиш, Виница, Пехчево

Мултикултурен центар во Кочани (09:30 – 12:30 часот)

25 и 26ти јануари,
8 и 9ти февруари,

22 и 23ти февруари,

8 и 9ти март,

22 и 23ти март,

29 и 30ти март,

5 и 6ти април,

26 и 27ми април

Куманово

Кратово, Крива Паланка, Куманово

Амфитеатар во поранешната касарна Христијан Тодоровски Карпош дисперзирани студии на Правниот факултет со бизнис администрација на ДУТ (09:30 – 12:30 часот)

25 и 26ти јануари,
1 и 2ри февруари,
8 и 9ти февруари,

22 и 23ти февруари,

8 и 9ти март,

22 и 23ти март,

5 и 6ти април,

26 и 27ми април

Охрид

Вевчани, Охрид, Струга

Големата сала на Општина Охрид (09:30 – 12:30 часот)

1 и 2ри февруари,

15 и 16ти февруари,

1 и 2ри март,

15 и 16ти март,

29 и 30ти март,

12 и 13ти април,

26 и 27ми април,

10 и 11 мај

Прилеп

Прилеп, Неготино, Кавадарци, Демир Kапија, Крушево, Македонски Брод

Градската библиотека Прилеп (во состав на НУЦК Марко Цепенков) (09:30 – 12:30 часот)

25 и 26ти јануари,
8 и 9ти февруари,

22 и 23ти февруари,

8 и 9ти март,

15 и 16ти март,

22 и 23ти март,

5 и 6ти април,

26 и 27ми април

Скопје 1

Аеродром, Арачиново, Батинци, Илинден, Петровец, Студеничани

Медицински факултет Амфитеатар 1 над микробиологија (09:30 – 12:30 часот)

25 и 26ти јануари,
8 и 9ти февруари,

22 и 23ти февруари,

8 и 9ти март,

22 и 23ти март,

5 и 6ти април,

26 и 27ми април,

10 и 11 мај

Скопје 2

Кисела Вода, Гази Баба

Ќе бидете дополнително известени

1 и 2ри февруари,

15 и 16ти февруари,

22 и 23 февруари,

1 и 2ри март,

15 и 16ти март,

29 и 30ти март,

12 и 13ти април,

10 и 11 мај

Скопје 3

Центар, Чучер Сандево, Радуша, Сопиште, Рашче, Средно Коњари

Ќе бидете дополнително известени

1 и 2ри февруари,

15 и 16ти февруари,

1 и 2ри март,

8 и 9ти март,

15 и 16ти март,

29 и 30ти март,

12 и 13ти април,

10 и 11 мај

Скопје 4

Карпош, Ѓорче Петров

Ќе бидете дополнително известени

1 и 2ри февруари,

15 и 16ти февруари,

1 и 2ри март,

15 и 16ти март,

22 и 23ти март,

29 и 30ти март,

12 и 13ти април,

10 и 11 мај

Скопје 5

Бутел, Волково, Сарај, Зелениково, Чаир. Шуто Оризари, Огњанци, Блаце

Ќе бидете дополнително известени

1 и 2ри февруари,

15 и 16ти февруари,

1 и 2ри март,

15 и 16ти март,

29 и 30ти март,

5 и 6ти април,

12 и 13ти април,

10 и 11 мај

Струмица

Дојран, Гевгелија, Струмица, Валандово, Богданци

Поранешниот ДОМ на АРМ во Струмица (09:30 – 12:30 часот)

25 и 26ти јануари,
8 и 9ти февруари,

22 и 23ти февруари,

8 и 9ти март,

22 и 23ти март,

5 и 6ти април,

12 и 13ти април,

26 и 27ми април

Тетово

Тетово

Голема сала во општина Тетово (09:30 – 12:30 часот)

25 и 26ти јануари,
8 и 9ти февруари,

15 и 16ти февруари,

22 и 23ти февруари,

8 и 9ти март,

22 и 23ти март,

5 и 6ти април,

26 и 27ми април

 

Сподели на:

Related Posts

јануари 22, 2014

Остави коментар