Day: декември 22, 2014

Испит на директори на ЈЗУ

Почитувани, во моментов нема активни тестирања. Тестирање ќе се одржи на 29.03.2016 година. Просторија 1 [fvplayer rtmp=”rtmp://217.119.248.147:1935/UcilniLiveCams” rtmp_path=”MinZdravstvoUC1.stream”] Просторија 2 [fvplayer rtmp=”rtmp://217.119.248.147:1935/UcilniLiveCams” rtmp_path=”MinZdravstvoUC2.stream” autoplay=”true”]