Испит на директори на ЈЗУ

Почитувани, во моментов нема активни тестирања. Тестирање ќе се одржи на 29.03.2016 година.

Просторија 1

[fvplayer rtmp=”rtmp://217.119.248.147:1935/UcilniLiveCams” rtmp_path=”MinZdravstvoUC1.stream”]

Просторија 2

[fvplayer rtmp=”rtmp://217.119.248.147:1935/UcilniLiveCams” rtmp_path=”MinZdravstvoUC2.stream” autoplay=”true”]

Сподели на:

Related Posts

Остави коментар