Day: февруари 9, 2021

РЕГИСТРИРАНИ 476 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 95.347, ОЗДРАВЕНИ СЕ 407 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 9 ЛИЦА

Во последните 24 часа се направени 2863 тестирања, а регистрирани се 476 нови случаи на ковид-19 во:-Скопје 221-Прилеп 31 -Кавадарци 31 -Охрид 24 -Велес 23 -Куманово 20 -Тетово 12 -Битола 11 -Делчево 9 -Струмица 8 -Кочани 8 -Гевгелија 8 -Неготино 8 -Ресен 8 -Крива Паланка 7 -Гостивар 6 -Кичево 6 -Штип 5-Струга 5 -Пробиштип 5 […]

РЕГИСТРИРАНИ 75 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 94.871, ОЗДРАВЕНИ СЕ 1440 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 22 ЛИЦА

Во последните 24 часа се направени 726 тестирања, а регистрирани се 75 нови случаи на ковид-19 во:-Скопје 45-Кавадарци 11 -Прилеп 8 -Струга 3 -Неготино 2-Тетово 2 -Велес 2 -Куманово 1 -Кочани 1. Починати се 22 лица, 10 пациенти од Скопје(71г,64г,79г,84г,32г,73г,81г,67г и два случаи по 65г), по два смртни случаи се регистрирани од Тетово (68г и […]