Day: март 5, 2021

РЕГИСТРИРАНИ 843 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ 106.110 – ОЗДРАВЕНИ СЕ 333 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 11 ЛИЦА

Во последните 24 часа се направени 3.519 тестирања, а регистрирани се 843 нови случаи на ковид-19 во:Скопје – 360, Прилеп – 66, Неготино – 54, Куманово – 51, Кавадарци – 44, Струмица – 33, Велес – 30, Тетово – 26, Охрид – 25, Гевгелија – 22, Крива Паланка – 20, Гостивар – 18, Кочани – […]