Day: мај 27, 2021

РЕГИСТРИРАНИ СЕ 53 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 155.169 – ОЗДРАВЕНИ СЕ 111 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 13 ЛИЦА

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје:Во последните 24 часа се направени 2.691 тестирања, а регистрирани се 53 нови случаи на КОВИД-19 во:Скопје – 29, Прилеп – 7, Куманово – 4, Битола, Гостивар, Охрид и Кичево – по 2,Тетово, Кочани, Радовиш, Берово и Валандово – по 1.Регистрирани се 111 оздравени пациенти […]

РЕГИСТРИРАНИ СЕ 46 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 155.117 – ОЗДРАВЕНИ СЕ 147 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 14 ЛИЦА

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 3.073 тестирања, а регистрирани се 46 нови случаи на КОВИД-19 во:Скопје – 19, Радовиш – 5, Прилеп и Кичево – по 4, Куманово – 3, Струмица, Битола и Гостивар – по 2, Неготино, Охрид, Струга, Гевгелија и Берово […]