Day: февруари 23, 2022

МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО ДР.БЕКИМ САЛИ, ИМАШЕ РАБОТНА СРЕДБА, СО Г.СПАСЕ ДОДЕВСКИ, СОВЕТНИК НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВЛАДАТА НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Продолжување на реформата за новиот модел на проценка на децата и младите со попреченост, согласно Меѓународната Класификација на Функционирање- МКФ, беше главната тема на работната средба, на која денес разговараа министерот за здравство др.Беким Сали, г.Спасе Додевски, советник на Претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за здравствена заштита, образование, социјална заштита за лицата […]