Day: јуни 13, 2022

МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО, БЕКИМ САЛИ, ДЕНЕС УЧЕСТВУВАШЕ НА СВЕЧЕНОСТ ПО ПОВОД ДИПЛОМИРАЊЕ НА СТУДЕНТИТЕ НА ДРЖАВНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ВО ТЕТОВО

Министерот за здравство, Беким Сали, денес учествуваше на свеченост по повод дипломирање на студентите на Државниот Универзитет во Тетово.Во оваа прилика , во своето обраќање, министерот Сали посочи: “Денеска имав задоволство да учествувам на свеченост по повод дипломирањето на студентите на Државниот Универзитет во Тетово, од кои најголем број се на Медицинскиот Факултет. Честитајќи им […]