Day: мај 5, 2023

ПОЧЕТОК НА КАМПАЊАТА „САДИМЕ ЗДРАВЈЕ“ ВО КОМПЛЕКСОТ КЛИНИКИ

Министерството за здравство денеска го означи почетокот на кампањата „Садиме здравје“ која има за цел обнова на парковите низ комплексот на универзитетските клиники. -Денес симболично ја започнавме кампањата со засадување 100 стебла. Би сакал да им се заблагодарам на Фонданцијата „Заев-едно општество за сите“ за поддршката за реализирање на оваа иницијатива. Да ја искористиме оваа […]