Day: март 28, 2024

ДЕМИРИ И МАНОЛЕВА: ЗДРАВСТВЕНИОТ ДОМ ОХРИД СО РЕНОВИРАНА СЛУЖБА ЗА ВАКЦИНАЦИИ И ДВЕ НОВИ АМБУЛАНТНИ ВОЗИЛА – ЗАЈАКНАТИ КАПАЦИТЕТИТЕ ВО ИЗМИНАТИТЕ ГОДИНИ

Министерот за здравство д-р Илир Демири и заменик министерката д-р Маја Манолева, денеска се во работна посета на Охрид, каде што ги посетуваат Здравствениот Дом во Охрид и Специјализираната болница за ортопедија и трауматологија „Св.Еразмо“–Охрид. -Во изминатиот период, Здравствениот дом значително ги унапреди условите со реновирање на просториите во Службата за вакцинации, како и зголемување […]