Day: мај 27, 2024

СО ПОДДРШКА ОД ПРОЕКТ ХОУП ПОДОБРЕНИ УСЛОВИТЕ ВО ПОВЕЌЕ ЈЗУ

Министерот за здравство д-р Илир Демири оствари средба со претставници на организацијата проект Хоуп и БД. На средбата, Демири упати голема благодарност за соработката со која со поддршка од Хоуп се подобрија условите во повеќе јавно-здравствени установи во целата држава.