СО ПОДДРШКА ОД ПРОЕКТ ХОУП ПОДОБРЕНИ УСЛОВИТЕ ВО ПОВЕЌЕ ЈЗУ

Министерот за здравство д-р Илир Демири оствари средба со претставници на организацијата проект Хоуп и БД.

На средбата, Демири упати голема благодарност за соработката со која со поддршка од Хоуп се подобрија условите во повеќе јавно-здравствени установи во целата држава.

Сподели на:

Related Posts