МИНИСТЕРОТ САЛИ И ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ РЕНДЕВСКИ ВО ПОСЕТА НА ДЕТСКА КЛИНИКА И ДЕТСКА БОЛНИЦА-КОЗЛЕ

Министерот за здравство, д-р Беким Сали, заедно со заменик министер д-р Владимир Рендески им поделија новогодишни пакетчиња на дечињата хоспитализирани на Универзитетската клиника за детски болести и во Детската болница-Козле.

-На хоспитализираните дечиња им посакавме побрзо оздравување и многу насмевки, во пресрет на новогодишните празници.

Сподели на:

Related Posts