Анкети – Март 2016 година

Кростабулации со здравствена установа – март 2016 
Кростабулации со здравствена установа (прв дел), Таен пациент – март 2016
Кростабулации со здравствена установа (втор дел), Таен пациент – март 2016
Кростабулации со здравствена установа (прв дел), Теренско истражување – март 2016
Кростабулации со здравствена установа (втор дел), Теренско истражување – март 2016

Сподели на:

Related Posts

Остави коментар