Анкети – Ноември 2016 година

  1. Кростабулации со здравствена установа, Мој Термин – Ноември 2016
  2. Кростабулации со здравствена установа (прв дел) – Таен пациент – Ноември 2016
  3. Кростабулации со здравствена установа (втор дел) – Таен пациент – Ноември 2016
  4. Кростабулации со здравствена установа (прв дел) – Ноември 2016
  5. Кростабулации со здравствена установа (втор дел) – Ноември 2016
Сподели на:

Related Posts

Остави коментар