БЛАГОДАРНИЦИ ЗА СЕМЕЈСТВАТА НА ДОНOРИТЕ НА ОРГАНИ

Денес Министерот лично им врачи благодарници на семејствата на органодарителите. Благодариме хумани луѓе! Со вашата одлука вие помогнавте да се спасат човечки животи.

Сподели на:

Related Posts

Остави коментар