МИНИСТЕРОТ САЛИ ПРИСУСТВУВА НА СВЕЧЕНА ЦЕРЕМОНИЈА ПО ПОВОД ДОДЕЛУВАЊЕ ОРДЕН ЗА ЗАСЛУГИ И ПОВЕЛБА ЗА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА.

Министерот за здравство Беким Сали присуствува на свечена церемонија по повод доделување орден за заслуги и повелба за Република Северна Македонија. Овој настан е во организација на претседателот на државата, Стево Пендаровски во чест на постигнагнатиот успех на национално и меѓународно ниво на годинешните добитници.

Сподели на:

Related Posts