МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО, БЕКИМ САЛИ ОДРЖА СРЕДБА СО АВСТРИСКИОТ АМБАСАДОР, Д-Р ГЕОРГ ВУЦАС

Министерот за здравство, Беким Сали одржа средба со австрискиот амбасадор, д-р Георг Вуцас.- Продлабочување на соработката во областа на здравството со Австрија и поддршка на нашите инцијативи за унапредување на здравствениот систем, како и помош при евентуална потреба од дополнителни количини вакцини, беа дел од темите на средбата. Исто така, се дискутираше за проектите кои се во тек, како и предвидените активности за периодот што следи

Сподели на:

Related Posts