ОТВОРАЊЕ НОВИ АМБУЛАНТИ, СОБИ ЗА ПАЦИЕНТИ И НОВА ГОЛЕМА ДНЕВНА БОЛНИЦА ЗА ПРИМАЊЕ ХЕМОТЕРАПИЈА – ПРОЕКТ НА МЗ И КЛИНИКАТА ЗА ОНКОЛОГИЈА ЗА ПРЕАДАПТАЦИЈА НА ТРЕТИОТ КАТ

Пренамена на неискористениот простор на Клиника за онкологија за отворање нови амбуланти, соби за пациенти и нова голема дневна болница за примање хемотерапија Правиме план за реализација со директорите, Никола Васев и Нехат Нухи при обиколка на третиот кат.Ова е заеднички проект на МЗ и Клиниката за онкологија за преадаптација на третиот кат, со цел унапредување на условите за третман на пациентите со малигни заболувања.

Сподели на:

Related Posts