РЕАКЦИЈА ОД МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО

Во врска со наводните тврдења на поединци дека се избришани одредени содржини од сајтот, Министерството за здравство категорично ги отфрла тврдењата дека од официјалната веб страна на Министерството за здравство се избришани сите информации на албански јазик. Не постои намера ниту пак е укажано податоците на албански јазик од веб страната да се избришат.

 

Сподели на:

Related Posts