РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ЦЕЛ ПЕДИЈАТРИСКИ ОДДЕЛ ВО БОЛНИЦАТА ВО ГОСТИВАР


Реконструкција на цел педијатриски оддел во болницата во Гостивар.
-Со задоволство можам да констатирам дека гостиварската болница претставува успешен пример како може да се подобрат условите за третман со заеднички заложби на болницата и на опшествено одговорни компании, изјави министерот за здравство Меџити при посетата на гостиварската болница.

Нема достапен опис.


Инвестицијата од над 14 милиони  денари со средствата на болницата опфаќа целосно нови тоалети на одделот, целосно нова електрична инталација, сменети се плочките, под, плафон, и врати во сите соби.

Дополнително на оваа со помош на опшествено-одговорни чинители се набави и немедицинска опрема која опфаќа медицински инвентар, работни маси, столови,ормани, нови детски кревети , нова кујна, телевизори .

Сподели на:

Related Posts