СРЕДБА НА МИНИСТЕРОТ МЕЏИТИ СО АМБАСАДОРОТ НА ЧЕШКА, ЈАРОСЛАВ ЛУДВА

На денешнатa средба со неговата екселенција амбасадорот на Чешка, г-дин Јарослав Лудва, разговаравме за предизвиците кои ги носи нашиот здравствен систем и полињата за можна натамошна соработка.

Сподели на:

Related Posts