Д-р ЈЕТМИР ЗИМБЕРИ

Како детски хирург, најголема сатисфакција е да ги лекувам вродените аномалии кај новороденчињата.Но, особено сум среќен кога бебе од одвај три килограми, со родителите си заминува од клиниката здраво и со насмевка.

Сподели на: