Day: мај 17, 2021

РЕГИСТРИРАНИ СЕ 27 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 154.725 – ОЗДРАВЕНИ СЕ 192 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 19 ЛИЦА

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје:Во последните 24 часа се направени 1.314 тестирања, а регистрирани се 27 нови случаи на КОВИД-19 во:Скопје – 19, Прилеп, Штип и Виница – по 2, Струга и Кочани – по 1.Регистрирани се 192 оздравени пациенти од:Скопје – 83, Куманово – 17, Битола – 11, […]

РЕГИСТРИРАНИ СЕ 62 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 154.698 – ОЗДРАВЕНИ СЕ 245 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 14 ЛИЦА

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје:Во последните 24 часа се направени 2.557 тестирања, а регистрирани се 62 нови случаи на КОВИД-19 во:Скопје – 33, Гостивар и Струмица – по 4, Прилеп, Битола, Кавадарци, Охрид и Кичево – по 3, Куманово – 2, Тетово, Велес, Кочани и Кратово – по 1.Регистрирани […]

РЕГИСТРИРАНИ СЕ 112 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 154.636 – ОЗДРАВЕНИ СЕ 2.179 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 13 ЛИЦА

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје:Во последните 24 часа се направени 4.196 тестирања, а регистрирани се 112 нови случаи на КОВИД-19 во:Скопје – 30, Куманово – 13, Кичево – 8, Битола – 7, Радовиш – 6, Охрид – 5, Прилеп, Кочани и Македонска Каменица – по 4, Тетово, Велес, Кавадарци, […]

РЕГИСТРИРАНИ СЕ 30 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 154.524 – ОЗДРАВЕНИ СЕ 359 ПАЦИЕНТИ– ПОЧИНАТИ СЕ 16 ЛИЦА

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје:Во последните 24 часа се направени 1.658 тестирања, а регистрирани се 30 нови случаи на КОВИД-19 во:Скопје – 14, Куманово – 4, Тетово и Кочани – по 2, Битола, Велес, Охрид, Струмица, Кичево, Радовиш, Виница и Пробиштип – по 1.Регистрирани се 359 оздравени пациенти од:Скопје […]

РЕГИСТРИРАНИ СЕ 123 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 154.494 – ОЗДРАВЕНИ СЕ 3803 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 17 ЛИЦА

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје:Во последните 24 часа се направени 2.598 тестирања, а регистрирани се 123 нови случаи на КОВИД-19 во:Скопје – 64, Битола – 9, Куманово – 7, Охрид – 5, Прилеп, Велес, Гостивар и Струмица – по 4, Тетово – 3, Штип, Струга, Кочани, Демир Хисар и Кратово – по 2, […]

РЕГИСТРИРАНИ СЕ 150 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 154.372 – ОЗДРАВЕНИ СЕ 487 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 16 ЛИЦА

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје:Во последните 24 часа се направени 2.093 тестирања, а регистрирани се 150 нови случаи на КОВИД-19 во:Скопје – 62, Куманово – 17, Битола – 8, Штип – 6, Струмица, Ресен и Радовиш – по 5, Тетово и Кичево – по 4, Велес, Гостивар, Кочани, Дебар […]