Ажуриран распоред на обуки за матични лекари

Почитувани,

Во прилог е ажурираниот распоред и список на пуктови за престојните обуки на матични лекари. Списоците за матичните лекари од Скопје се ажурирани, и дополнително се ажурирани списоците за Пункт Кочани и Пункт Струмица.

Ажуриран распоред и ажурирани списоци

Доколку имате било какви нејаснотии, испратете маил кон info @ zdravstvo.gov.mk

 

Со почит,

Министерство за здравство

Сподели на:

Related Posts

Остави коментар