BLOG GRID

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

СРЕДБА НА МИНИСТЕРОТ МЕЏИТИ СО АМБАСАДОРОТ НА ЧЕШКА, ЈАРОСЛАВ ЛУДВА

На денешнатa средба со неговата екселенција амбасадорот на Чешка, г-дин Јарослав Л

СРЕДБА МАНОЛЕВА-ЈОХАНСЕН: ЗНАЧАЈНА Е ПОДДРШКАТА НА СЗО ЗА НАШИОТ ЗДРАВСТВЕН СИСТЕМ

Заменик министерката за здравство, д-р Маја Манолева оствари официјална средба со

МЕЏИТИ-ФИЛИПИДУ:ИНТЕНЗИВИРАЊЕ НА СОРАБОТКАТА МЕЃУ РСМ И ГРЦИЈА

Министерот за здравство д-р Фатмир Меџити оствари работна средба со амбасадоркат

БИЛАТЕРАЛНА СРЕДБА НА МИНИСТЕРОТ МЕЏИТИ СО АМБАСАДОРОТ НА КОСОВО ЌЕХАЈА

Министерот за здравство, д-р Фатмир Меџити, денеска, оствари билатерална средба со

СРЕДБА НА МИНИСТЕРОТ МЕЏИТИ СО ДИРЕКТОРОТ НА КАНЦЕЛАРИЈАТА НА СВЕТСКА БАНКА, ПАОЛУЧИ

Проширување и продлабочување на соработката, со цел унапредување на здравственио