BLOG GRID

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

НАЦИОНАЛНА РАБОТИЛНИЦА ЗА ПЕРИНАТАЛНО ЗДРАВЈЕ

Заменик министерката за здравство, д-р Маја Манолева, денес присуствуваше на наци

РАБОТИЛНИЦА СО СЗО И УНИЦЕФ ЗА МАПИРАЊЕ НА ЦЕЛИТЕ ЗА МЕНТАЛНО ЗДРАВЈЕ

Заменик министерката, д-р Маја Манолева учествуваше на работилница, посветена на

БИЛАТЕРАЛНА СРЕДБА МЕЏИТИ-КЛУГЕ, ВО РАМКИ НА 76. АСАМБЛЕЈА НА СЗО ВО ЖЕНЕВА

Министерот за здравство, д-р Фатмир Меџити денеска одржа билатерална средба со ре