Општи информации

РЕГИСТРИРАНИ СЕ 14 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОЦИРАНИ Е 155.071 – ОЗДРАВЕНИ СЕ 103 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ 13 ЛИЦА

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје:Во последните 24 часа се направени 1.489 тестирања, а регистрирани се 14 нови случаи на КОВИД-19 во:Скопје – 10, Куманово, Кавадарци, Ресен и Македонски Брод – по 1.Регистрирани се 103 оздравени пациенти од:Скопје – 40, Струмица – 8, Куманово и Кавадарци – по 7, Охрид […]

РЕГИСТРИРАНИ СЕ 7 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 155.067 – ОЗДРАВЕНИ СЕ 71 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 18 ЛИЦА

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје:Во последните 24 часа се направени 1.418 тестирања, а регистрирани се 7 нови случаи на КОВИД-19 во:Скопје – 7.Регистрирани се 71 оздравени пациенти од:Скопје – 18, Куманово – 15, Битола – 8, Велес – 4, Штип, Кочани и Пробиштип – по 3, Кичево, Радовиш, Делчево […]

РЕГИСТРИРАНИ СЕ 37 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 155.063 ОЗДРАВЕНИ СЕ 69 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 15 ЛИЦА

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје:Во последните 24 часа се направени 3.143 тестирања, а регистрирани се 37 нови случаи на КОВИД-19 во:Скопје – 20, Кичево – 4, Велес – 3, Тетово и Виница – по 2, Куманово, Струмица, Кочани, Свети Николе, Радовиш и Македонска Каменица – по 1.Регистрирани се 69 […]

РЕГИСТРИРАНИ СЕ 51 НОВ СЛУЧАЈ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 155.028 ОЗДРАВЕНИ СЕ 84 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 16 ЛИЦА

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје:Во последните 24 часа се направени 4.060 тестирања, а регистрирани се 51 нови случаи на КОВИД-19 во:Скопје – 28, Тетово – 5, Битола и Виница – по 3, Прилеп, Кочани и Кичево – по 2, Куманово, Велес, Гостивар, Кавадарци, Неготино и Македонска Каменица – по […]

РЕГИСТРИРАНИ СЕ 46 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 154.982 ОЗДРАВЕНИ СЕ 89 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 15 ЛИЦА

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје:Во последните 24 часа се направени 3.487 тестирања, а регистрирани се 46 нови случаи на КОВИД-19 во:Скопје – 27, Куманово – 8, Охрид и Струга – по 2, Прилеп, Битола, Кочани, Кичево, Делчево, Виница и Крушево – по 1.Регистрирани се 89 оздравени пациенти од:Скопје – […]

РЕГИСТРИРАНИ СЕ 87 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 154.891 – ОЗДРАВЕНИ СЕ 197 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 17 ЛИЦА

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје:Во последните 24 часа се направени 2.953 тестирања, а регистрирани се 87 нови случаи на КОВИД-19 во:Скопје – 26, Радовиш – 9, Куманово и Кратово – по 6, Прилеп – 5, Битола, Струмица, Кочани и Кичево – по 4, Неготино и Делчево – по 3, […]

РЕГИСТРИРАНИ СЕ 27 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 154.725 – ОЗДРАВЕНИ СЕ 192 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 19 ЛИЦА

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје:Во последните 24 часа се направени 1.314 тестирања, а регистрирани се 27 нови случаи на КОВИД-19 во:Скопје – 19, Прилеп, Штип и Виница – по 2, Струга и Кочани – по 1.Регистрирани се 192 оздравени пациенти од:Скопје – 83, Куманово – 17, Битола – 11, […]

РЕГИСТРИРАНИ СЕ 62 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 154.698 – ОЗДРАВЕНИ СЕ 245 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 14 ЛИЦА

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје:Во последните 24 часа се направени 2.557 тестирања, а регистрирани се 62 нови случаи на КОВИД-19 во:Скопје – 33, Гостивар и Струмица – по 4, Прилеп, Битола, Кавадарци, Охрид и Кичево – по 3, Куманово – 2, Тетово, Велес, Кочани и Кратово – по 1.Регистрирани […]

РЕГИСТРИРАНИ СЕ 30 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 154.524 – ОЗДРАВЕНИ СЕ 359 ПАЦИЕНТИ– ПОЧИНАТИ СЕ 16 ЛИЦА

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје:Во последните 24 часа се направени 1.658 тестирања, а регистрирани се 30 нови случаи на КОВИД-19 во:Скопје – 14, Куманово – 4, Тетово и Кочани – по 2, Битола, Велес, Охрид, Струмица, Кичево, Радовиш, Виница и Пробиштип – по 1.Регистрирани се 359 оздравени пациенти од:Скопје […]

РЕГИСТРИРАНИ СЕ 123 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 154.494 – ОЗДРАВЕНИ СЕ 3803 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 17 ЛИЦА

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје:Во последните 24 часа се направени 2.598 тестирања, а регистрирани се 123 нови случаи на КОВИД-19 во:Скопје – 64, Битола – 9, Куманово – 7, Охрид – 5, Прилеп, Велес, Гостивар и Струмица – по 4, Тетово – 3, Штип, Струга, Кочани, Демир Хисар и Кратово – по 2, […]