Д-Р САШКО НИКОЛОВ Е МЛАД И КВАЛИТЕТЕН ИНТЕРВЕНТЕН КАРДИОХИРУРГ ОД ШТИПСКАТА КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

Д-р Сашко Николов е млад и квалитетен интервентен кардиолог од Штипската Клиничка болница, кој пред 4 години се префрлил од приватна институција во оваа болница, со цел да допринесе повеќе за развојот на интервентната кардиологија и да понуди дополнителни услуги коишто биле недостапни за пациентите од овој регион. Благодарен за одличната соработка со Министерство за здравство, Клиничката болница Штип овозможува непрекината, константна и професионална на највисоко ниво работа за одржување на кардиоваскуларното здравје на пациентите. Работата му претставува задоволство и секојдневно уживање, кое е клучно за успешна работа во секоја професија.

Д-р Сашко Николов е млад и квалитетен интервентен кардиолог од Штипската Клиничка болница, кој пред 4 години се префрлил…

Posted by Венко Филипче on Сабота, 08 декември 2018

Сподели на:

Related Posts