ЛЕКАРСКАТА КОМОРА ОДБЕЛЕЖА 26 ГОДИНИ ОД ОСНОВАЊЕТО

Државниот секретар, д-р Владимир Милошев ги поздрави присутните на одбележување на 26 годишнината од основање Лекарска комора на Македонија. 
Во своето обраќање тој истакна дека Лекарската комора е дел од системот на здравствена заштита, почитувана и компетентна професионална асоцијација.
– Заеднички работиме на повеќе значајни области, во насока на унапредување на здравствениот систем во Република Македонија, рече, меѓу другото, д-р Милошев.

Сподели на:

Related Posts