Модел на статут на јавни здравствени установи

Почитувани,

на следниве линкови можете да ги преземете моделите на статути за јавна здравствена установа.

Модел на статут на јавна здравствена установа – Здравствен дом

Модел на статут на јавна здравствена установа – Општа болница

Модел на статут на јавна здравствена установа – Специјална болница

Модел на статут на јавна здравствена установа – Клиничка болница

Модел на статут на јавна здравствена установа – Универзитетска клиника

Сподели на:

Related Posts

Остави коментар