Правилник за електронски медицински дневник

Почитувани,

Во прилог е правилникот за воведување на електронски медицински дневник на сите нивоа на здравствена заштита.

По истиот треба да постапат сите софтверски компании кои се интегрирани со МојТермин.

Линк кон правилникот за Медицински дневник

Со почит,

Министерство за здравство

Сподели на:

Related Posts

Процедури за МОЈ ТЕРМИН

септември 3, 2013

Остави коментар