Брошура со информации и совети за новите родители

 

informacii_i_soveti_za_novi_roditeli1

Почитувани,

Во прилог е брошура со Информации и совети за новите родители, фокусирана на постпородилниот период, со стручни совети и препораки за грижа на мајката и новороденчето непосредно по породувањето. Брошурата е изготвена од Заводот за мајки и деца, печатена од Институтот за јавно здравје во рамки на активностите од Програмата за активна здравствена заштита на мајки и деца.

Текстот на брошурата е достапен на следниот линк.

 

Сподели на:

Related Posts

Остави коментар