Резултати од истражување на задоволството на пациентите од функционирањето на системот МојТермин

Почитувани,

 

Во прилог може да ги прегледате резултатите од истражувањето на задоволството на пациентите од функционирањето на системот МојТермин

Download (PDF, 88KB)

Download (PDF, 80KB)

Download (PDF, 88KB)

Download (PDF, 92KB)

Сподели на:

Related Posts

Остави коментар