САМИТ НА „ОТВОРЕН БАЛКАН“ ВО ОХРИД – ПРИДОБИВКИ ЗА ГРАЃАНИТЕ ПРЕКУ ЗАЕДНИЧКАТА СОРАБОТКА

Министерот за здравство, д-р Беким Сали денес присуствува на Самитот на „Отворен Балкан“ во Охрид.Во рамки на самитот, лидерите од регионот јасно ја истакнаа важноста на соработката и заедничкото дејствување, почитувајќи ги вредностите на Европската Унија.Заедничката соработка со балканските земји ќе овозможи

Сподели на:

Related Posts