СРЕДБА МАНОЛЕВА-ФИЛИПИДУ: ЗАЈАКНУВАЊЕ НА СОРАБОТКАТА СО ГРЦИЈА

Заменик министерката за здравство д-р Маја Манолева оствари официјална средба со амбасадорката на Република Грција, Софија Филипиду.

На средбата се дискутираше за заедничките приоритети од областа на здравството и предизвиците кои ги носи нашиот здравствен систем, како и за можност за интенвизирање на досегашната соработка.

Сподели на:

Related Posts