СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЧКИ НА ЖЕНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ПО ПОВОД 8 МАРТ

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче, денеска по повод одбележување на 8 март – Интернационалниот ден на жените, одржа средба со претставничките на женски организации, како партнер на Министерството во креирање политики за унапредување на здравјето на мајките и новороденчињата.

Сподели на:

Related Posts