Day: февруари 8, 2021

РЕГИСТРИРАНИ 199 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 94.798 – ОЗДРАВЕНИ СЕ 264 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 8 ЛИЦА

Во последните 24 часа се направени 1846 тестирања, а регистрирани се 199 нови случаи на ковид-19 во:-Скопје 80 -Охрид 19 -Кавадарци 19 -Тетово 14 -Прилеп 13 -Куманово 9 -Гостивар 7 -Велес 7 -Струмица 6-Гевгелија 6 -Битола 5 -Струга 5 -Свети Николе 2 -Ресен 2 -Делчево 2 -Штип 1 -Кочани 1-Кратово 1. Починати се 8 лица, […]

РЕГИСТРИРАНИ 404 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 94.599 – ОЗДРАВЕНИ СЕ 101 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 8 ЛИЦА

Во последните 24 часа се направени 2727 тестирања, а регистрирани се 404 нови случаи на ковид-19 во:-Скопје 180-Охрид 32 -Кавадарци 19 -Куманово 16 -Битола 15-Струмица 15 -Струга 15 -Прилеп 11 -Тетово 10 -Велес 9 -Штип 8 -Дебар 7 -Ресен 7-Кочани 6 -Гевгелија 6-Делчево 6-Гостивар 5 -Кичево 4 -Неготино 4-Крива Паланка 4-Радовиш 4 -Берово 4-Пробиштип 4-Валандово […]

РЕГИСТРИРАНИ СЕ 314 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 94196, ОЗДРАВЕНИ СЕ 210 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 8 ЛИЦА

Во последните 24 часа се направени 2161 тестирања, а регистрирани се 314 нови случаи на ковид-19 во:-Скопје 179-Кавадарци 17-Прилеп 16-Велес 12-Охрид 11-Тетово 10-Битола 7-Делчево 6-Гевгелија 5-Неготино 5-Куманово 4-Гостивар 4-Струмица 4-Струга 4-Радовиш 4-Демир Хисар 4-Демир Капија 4-Кичево 3-Крушево 3-Штип 2-Свети Николе 2-Крива Паланка 2-Ресен 1-Пробиштип 1-Виница 1-Валандово 1-Кратово 1-Дојран 1Пријавени се вкупно 8 починати лица. Починати […]

РЕГИСТРИРАНИ 373 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 93882, ОЗДРАВЕНИ СЕ 638 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 7 ЛИЦА

Во последните 24 часа се направени 2107 тестирања, а регистрирани се 373 нови случаи на ковид-19 во:-Скопје 161 -Кавадарци 34 -Охрид 23 -Тетово 15 -Прилеп 15 -Струга 14 -Куманово 12 -Гевгелија 11 -Гостивар 9 -Делчево 9 -Велес 7 -Кочани 7 -Струмица 6 -Неготино 6 -Битола 5 -Берово 5-Кичево 5-Виница 5-Штип 4-Радовиш 4-Крушево 3 -Ресен -Крива […]