BLOG MINIMAL

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

МЕЏИТИ-ГИР: ПОМОШТА ОД ЕУ ВАЖНА ЗА ЗДРАВСТВЕНИОТ СИСТЕМ

Приоритетите и визијата за имплементација на идни проекти во областа на здравств

DITA BOTËRORE E SINDROMËS DOWN, ÇFARË DUHET TË DIJMË ?

Dita Botërore e Personave me Sindromën Down, tradicionalisht festohet më 21 mars. Këtë vit nën moton “Me ne – jo për ne” kjo

МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО, ФАТМИР МЕЏИТИ ОДРЖА СОСТАНОК СО ЛЕКАРСКАТА КОМОРА

Министерот за здравство, Фатмир Меџити, заедно со заменик министерката, Маја Мано

СВЕТСКИ ДЕН НА ДАУНОВ СИНДРОМ,ШТО ТРЕБА ДА ЗНАЕМЕ?

Светскиот ден на лицата со Даунов синдром традиционално се одбележува на 21 март. Г

СРЕДБА НА МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО, Д-Р фАТМИР МЕЏИТИ СО ПРЕТСТАВНИЧКАТА НА УНИЦЕФ, ПАТРИЦИЈА ДИЏОВАНИ

На денешната средба на министерот за здравство, д-р Фатмир Mеџити со претставничка

МЕЏИТИ НА СРЕДБА СО Д-Р АНЕ ЈОХАНСЕН: ЗАЕДНИЧКА ИНИЦИЈАТИВА ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА СОРАБОТКАТА

Министерот за здравство, д-р Фатмир Меџити оствари официјална средба со д-р Ане Јо