Листа и решенија за намалени цени на лекови

Со мартовското утврудување на максимални цени на лекови, намалени се максималните цени на вкупно 374 генерици и 172 оригинатори лекови.

Во прилог може да ја симнете листата и решенијата за намалување на цени на лекови:

Решенија – Лекови – Оригинатори

Решенија – Генерички лекови

Сподели на:

Related Posts

Остави коментар