РЕАКЦИЈА ВО ВРСКА СО ИНФОРМАЦИИТЕ ОД АСОЦИЈАЦИЈАТА НА АРХИТЕКТИ НА МАКЕДОНИЈА

Министерството за здравство ја информира јавноста дека веќе ги контактираше архитектите и се очекува и заедничка средба која ќе се одржи во текот на следниве денови.

На оваа средба на која ќе присуствува и министерот за здравство, д-р Венко Филипче би се сослушале сите аргументи, предлози и мислења на стручната фела во врска со изградбата на комплексот клиники.

Сподели на:

Related Posts