МЗ: ПРОДОЛЖУВА ДА ВАЖИ РЕСТРИКЦИЈАТА ЗА ДВИЖЕЊЕ ОД 22 ДО 5 ЧАСОТ НАУТРО

Министерството за здравство информира дека продолжува да важи забраната за движење од 22 часот до 05 часот наутро.  Комисијата за заразни болести следните денови, согласно епидемиолошките анализи ќе утврди дали се потребни дополнителни рестриктивни мерки за што јавноста навремено ќе биде информирана. Министерството за здравство апелира до граѓаните да ги почитуваат здравствените мерки и протоколи за заштита од Ковид 19.

Сподели на:

Related Posts