НЕГАТИВНИ СЕ РЕЗУЛТАТИТЕ НА ПАЦИЕНТКАТА КОЈА ВЕЧЕРВА БЕШЕ ТЕСТИРАНА НА КОРОНА ВИРУС НА ИНФЕКТИВНАТА КЛИНИКА ВО СКОПЈЕ

Резултатите на пациентката која вечерва беше тестирана на корона вирус на Инфективната клиника во Скопје се негативни.

Ја следиме ситуацијата, постапуваме согласно протоколите на СЗО и продолжуваме редовно да ја информираме јавноста.

Сподели на:

Related Posts