ВО МОМЕНТОВ НА ИНФЕКТИВНАТА КЛИНИКА ВО СКОПЈЕ СЕ ВРШИ ТЕСТИРАЊЕ НА КОРОНА ВИРУС КАЈ ПАТНИЧКА КОЈА ПРИСТИГНАЛА ОД ИТАЛИЈА, РЕЗУЛТАТИТЕ ЌЕ БИДАТ ГОТОВИ ЗА 4 ЧАСА

Министерството за здравство информира дека во моментов на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби во Скопје се врши тестирање на корона вирус кај патничка која пристигнала со вчерашниот попладневен лет од Милано во Скопје. Резултатите ќе бидат готови во наредните 4 часа, по што веднаш ќе ја известиме јавноста.

Сподели на:

Related Posts