УНАПРЕДУВАЊЕ НА ЗДРАВЈЕТО НА МАЈКИТЕ И НОВОРОДЕНЧИЊАТА

Денеска, заменик министерот за здравство д-р Гоце Чакаровски ги поздрави присутните на редовниот годишен состанок на Здружението на неонатолози на Република Македонија.
На дневен ред беа актуелните теми за унапредување на здравјето на мајките и новороденчињата.

Сподели на:

Related Posts