BLOG GRID

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

НОВИОТ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР ЌЕ СЕ ГРАДИ НА ЛОКАЦИЈА ВО БАРДОВЦИ

Новиот Клинички центар ќе се гради на локација во близина на Психијатриската бол

ОДБЕЛЕЖАН СВЕТСКИ ДЕН НА БУБРЕГОТ

Државниот секретар, д-р Владимир Милошев учествуваше на традиционалното одбележу

СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЧКИ НА ЖЕНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ПО ПОВОД 8 МАРТ

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче, денеска по повод одбележување на 8 март

ИНТЕРСЕКТОРСКИ ПРИСТАП ВО ИМПЛЕМЕНТИРАЊЕ НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЈА

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче, заедно со претседателот на Владата, Зо

НОВА ОПРЕМА ЗА ДЕТСКА КЛИНИКА СО ПОДДРШКА ОД ГЕРМАНСКА АМБАСАДА И ПРОЕКТ ХОПЕ

Опрема за реанимација со неинвазивна респираторна поддршка, наменета за предврем