BLOG MASONRY

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

ПРЕПОРАКИ ЗА ЗАШТИТА ОД ТОПЛОТЕН БРАН

Поради високите температури, кои деновиве ја зафатија територијата на државата, М

ОТВОРЕН ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ ЗА ДИРЕКТНА КОМУНИКАЦИЈА СО МИНИСТЕРОТ ТАРАВАРИ

Министерството за здравство отвори директна телефонска линија за комуникација н

ВРАБОТУВАЊЕ НА ПЕТ НАЈДОБРИ СТУДЕНТИ НА МЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ

На пет најдобри студенти од медицинските факултети во Скопје, Тетово и Штип ведна

МИНИСТЕРОТ ТАРАВАРИ ЈА ПОСЕТИ КБ ТЕТОВО

Министерот за здравство, д-р Арбен Таравари, во рамки на активностите ја посети Кл
by:

ТАРАВАРИ, ФЕТАИ И ЌОКУ СО ПРВА ОФИЦИЈАЛНА ПОСЕТА ВО КОСОВО

Министерот за здравство Арбен Таравари, придружуван од вицепремиерот за добро вл
by: