BLOG MASONRY

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

МЕЏИТИ: СО НОВАТА МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА ВО МАНУ РЕЗУЛТАТИТЕ ГОТОВИ ЗА ЕДЕН ДЕН

Министерот за здравство д-р Фатмир Меџити денеска беше во посета на МАНУ кадешто п

НАД 50 ИЛЈАДИ ГРАЃАНИ ПРИМИЛЕ ВАКЦИНА ПРОТИВ СЕЗОНСКИ ГРИП

Министерството за здравство информира дека над 50 илјади граѓани примиле вакцина

МЕЏИТИ: 50 ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ СО РЕНОВИРАЊЕ СТАНАА ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ

Почитувани, Министерот за здравство, д-р Фатмир Меџити, денеска ги презентираше оч

ОДОБРЕНИ ДОПОЛНИТЕЛНИ 100 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ЛЕКОТ ТРИКАФТА

Министерството за здравство информира дека се одобрени дополнителни 100 милиони д