BLOG MINIMAL

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

НОРВЕШКАТА АМБАСАДОРКА КРИСТИН МЕЛСОМ НА СРЕДБА СО МИНИСТЕРОТ ТАРАВАРИ

Министерот за здравство д-р Арбен Таравари оствари работна средба со норвешката а

ПРЕПОРАКИ ЗА ЗАШТИТА ОД ТОПЛОТЕН БРАН

Поради високите температури, кои деновиве ја зафатија територијата на државата, М

ОТВОРЕН ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ ЗА ДИРЕКТНА КОМУНИКАЦИЈА СО МИНИСТЕРОТ ТАРАВАРИ

Министерството за здравство отвори директна телефонска линија за комуникација н

ВРАБОТУВАЊЕ НА ПЕТ НАЈДОБРИ СТУДЕНТИ НА МЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ

На пет најдобри студенти од медицинските факултети во Скопје, Тетово и Штип ведна