BLOG MINIMAL

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

РАБОТНА СРЕДБА МЕЃУ ПРЕТСТАВНИЦИ НА МЗ И ФЗОМ

Во просториите на Фондот за здравствено осигурување на Македонија се одржа четвр

СРЕДБА СО ДИРЕКТОРКАТА НА ЗДРАВСТВЕНАТА МРЕЖА НА ЈИЕ

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче денеска одржа работна средба со директ

СРЕДБА СО ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА КАНЦЕЛАРИЈАТА НА СЗО ВО СКОПЈЕ

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче денеска се сретна со Жихан Тавила, прет

РАБОТНА СРЕДБА СО ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче, денеска одржа работна средба со замени

ПРЕКИНАТИ МЕРКИТЕ ЗА АЛАРМИРАЊЕ

Согласно податоците од ДАМСКВ на ден 09.01.2018, среднодневните концентрации на РМ10 се

СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЦИ НА СИНДИКАТИТЕ ВО ЗДРАВСТВОТО

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче, денеска, се сретна со претставници на с